8 Aralık 2012 Cumartesi

Babası ile bir çocuk...



O parka gidişimde hiçbir sebep ya da gerekçe yoktu. Sonra anladım ki o da tesadüfen oraya gelmişti ve hayat bizi orada o saat içerisinde tesadüfen mi yoksa kasıtlı mı bilmiyorum tanıştırmıştı. O günden sonra hayat bana hep güler yüzünü gösterdi. Sanki bütün insanlar gülüyor sanki dünya pisliklerinden arınmış hiç kötülük olmuyor gibiydi...

El ele dolaşır o ilk karşılaştığımız parkta o noktada saatlerce oturur gözlerimizin içine bakardık. Sonra hayaller kurardık geleceğe dair, bir erkek çocuğumuzun olmasını sonra kocaman bir bahçesi olan bir evimiz olmasını ve bizimde terastan oğlumuzun o büyük bahçede oynayışını seyretmeyi...

Sonra birden uyanırdık o mükemmel rüyadan saat su gibi akmış olurdu. "Eyvahhh!! yine geç kaldım eve derdi bu sefer annem beni kesin öldürecek. Bak eve almazsa gelir sizde kalırım başına bela olurum" derdi. Ben de "nerde o günler" derdim.

Yıllar yılları kovaladı biz rüya gibi geçen bir aşk masalından sonra sonunda evlenmiştik ama ne evlilikti tek kelime şahane bir geceydi tüm sevenlerimiz sevdiklerimiz hepsi oradaydı gece boyunca oynadık eğlendik. Yani eğlence tam anlamıyla doyduk gülmekten kırıldık. O günü asla unutamıyorum. Sonra sevenlerimizin bize bir ömür boyu sağlık ve mutluluk dilemelerinden sonra gece bitmişti.

Hiç beklemedik hayalimizdeki o erkek çocuğa kavuşmak için.

Sonnnra, işte sonra -içini çeker akan göz yaşlarını saklayarak "yeter artık hepsi bu kadar" der-
Çocuk konuşur: Baba demek annemle böyle tanıştınız nekadar güzel keşke onu bende görebilseydim.(sonra bi soru sorar) baba anneler çocuklarını doğururken neden ölürler?

Baba çocuğun yanından kalkar ve alnına bir öpücük kondurur. Hadi iyi geceler der, ışıkları kapatıp odadan dışarı çıkar.

Yatmak için odasına gitmiş gibi yapıp yine salona gider; yıllarca yaptığı gibi...

Kaynak: Bilinmiyor
Etiketler: Anne, baba, aşk, sevgi, bebek, çocuk, doğum, doğum sırasında ölen kadın

BEĞENDİYSEN SEN DE PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Seçmece Yazılar

Hergün yenisi eklenen yazılarımızı FaceBook sayfanızda görmek istiyorsanız BEĞEN 'e tıklamanız yeterli. Unutmayın, Beğendiyseniz başkaları için Siz de Paylaşın. Teşekkürler....

Powered By EXEIdeas

 

Sorumluluk Reddi

Bu site, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı prensip edinmiştir.
Bu site, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir.
İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur.
Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir.

Sitede yer alan hikayeler/yazılar, çoğunlukla internet ortamında bilgisayardan bilgisayara dolaşan, anonim olarak anlatılan hikayeler/yazılardır. Herkesin kolaylıkla ulaşıp paylaşabilmesi için bu blogda da yer almaktadır. Yazının kaynağı biliniyorsa belirtilmiş aksi takdirde anonim kabul edilmiştir.

Sitede verilen öneriler, reçeteler, bilgiler geçerliliğini yitirmiş de olabilir. Buradan öğrenip yapacağınız uygulamalarda tüm risk ve sorumluluk uygulayana aittir.

Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri,
yonveren[et_işareti/süslü_a]gmail[nokta]com e-posta adresine bildiride bulunabilirler.

Bu adrese gelen talep ve şikayetler hukuk danışmanlarımız tarafından incelenecek, şikayet/talep yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.
Site yönetimine ulaşmadan yapılan hukuki işlemlerden site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu siteye giren her kullanıcı bu duyurudan haberdar olmuş kabul edilir.
Blogger tarafından desteklenmektedir.