14 Nisan 2013 Pazar

Başka yerde olmaz: Türklere Özgü Ölümler

Türklere Özgü Ölümler


Bir nişan töreninde küçücük bir balkona 50 kişinin çıkması sonucu meydana gelen çökme nedeniyle toplu ölüm.(Dudullu'da bir köyde)

Nüfus sayımı nedeniyle kendisinden başka kimsenin bulunmadığı 4 şeritli yolda sayım görevlisinin bariyerlere çarparak ölümü (TEM otoyolu - Gebze)

TEM'de gitmekte olan bir araçtaki 5 kişinin, radyoda oynak şarkı çalınca aracı sağa çekerek otoyolda göbek atmaya başlaması ve 3'ünün ayrı ayrı araçların çarpması sonucu ölümü.(Adapazarı - Hendek'te)

Bir lunaparkta kafadar iki gecebekçisinin uçan sandalyeyi çalıştırıp binmeleri ve durduracak kimse olmayınca inemeyip sabaha kadar kusarak hayatlarını kaybetmeleri. (Göztepe)

Ayakkabısının içine giren taşı çıkartmak için elektrik direğine yaslanıp ayağını silkeleyen kişiye elektrik çarptığını sanan bir başka yardımseverin! onu kurtarmak amacıyla kafasına kürekle vurup öldürmesi.(Rize - Tunca Köyü)

Midesine sinek kaçan bir kişinin sineği öldürmek için sheltox isimli ilacı ağzından içeri sıkması sonucu ölümü.(İstanbul- Sultanbeyli)

Kontrol mühendisinin geminin buhar kazanına girdiği sırada bundan habersiz bir gemi personelinin kapağı kapatması ve geminin sefere çıkmasıyla mühendisin ölümü.(Kocaeli)

Aynı işyerinde biri gündüz biri gece vardiyasında çalışan baba-oğulun motorsikletle eve giderken, bir virajda denk gelip birbirlerine selam vermek isterken çarpışarak ölmeleri.(Konya)

Sigarasını yakmak isteyen oldukça cesur bir işçinin, Karabük Demir-Çelik Fabrikasında 600 tonluk pres makinasının arasından emekleyerek geçerken ezilerek can vermesi.(Karabük)

Tıraş olurken, berberin rahatlatır diye boynu aniden sağa sola çevirme hareketi sonucu küt diye boynu kırılan müşterinin oturduğu yerde koltukta ruhunu teslim etmesi. (Erzurum)

Bir vatandaşın yatağındaki tahtakurusunu öldürmek için yaptığı ilaçlamadan sonra aynı yatakta uykuya dalınca tahatakurularıyla birlikte zehirlenmesi.(Bodrum - Yalıkavak)

Arkadaşlarıyla, kafasıyla mermer bloğu kıracağına dair iddiaya giren medyatik karatecinin mermer yerine kafasını kırarak beyin travması sonucu ölmesi.(İstanbul - Esenler)

Arkadaşına şaka yapmak için hava pompasını arkadaşının makatına (mabadına, dübürüne, anal çıkışına, kıçına açıkçası g.tüne) sokarak bağırsaklarını patlatarak öldürmesi...

bunlar dünyanın başka bir yerinde olabilir mi acaba?

Kaynak: internet dolaşımı
Etiketler: eşek şakası, şaka, ölümler, ilginç ölümler, son sözler, dünyada sadece bizde, Türklere mahsus

BEĞENDİYSEN SEN DE PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Seçmece Yazılar

Hergün yenisi eklenen yazılarımızı FaceBook sayfanızda görmek istiyorsanız BEĞEN 'e tıklamanız yeterli. Unutmayın, Beğendiyseniz başkaları için Siz de Paylaşın. Teşekkürler....

Powered By EXEIdeas

 

Sorumluluk Reddi

Bu site, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı prensip edinmiştir.
Bu site, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir.
İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur.
Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir.

Sitede yer alan hikayeler/yazılar, çoğunlukla internet ortamında bilgisayardan bilgisayara dolaşan, anonim olarak anlatılan hikayeler/yazılardır. Herkesin kolaylıkla ulaşıp paylaşabilmesi için bu blogda da yer almaktadır. Yazının kaynağı biliniyorsa belirtilmiş aksi takdirde anonim kabul edilmiştir.

Sitede verilen öneriler, reçeteler, bilgiler geçerliliğini yitirmiş de olabilir. Buradan öğrenip yapacağınız uygulamalarda tüm risk ve sorumluluk uygulayana aittir.

Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri,
yonveren[et_işareti/süslü_a]gmail[nokta]com e-posta adresine bildiride bulunabilirler.

Bu adrese gelen talep ve şikayetler hukuk danışmanlarımız tarafından incelenecek, şikayet/talep yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.
Site yönetimine ulaşmadan yapılan hukuki işlemlerden site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu siteye giren her kullanıcı bu duyurudan haberdar olmuş kabul edilir.
Blogger tarafından desteklenmektedir.